Suku Jääskeläinen -projekti Genissä

26.03.2024

Erkki Jääskeläinen

Geniin on nyt perustettu Suku Jääskeläinen -projekti. Projektin tarkoituksena on yhdistää Jääskeläisten sukuhaaroihin kuuluvia henkilöitä sekä levittää sukuun liittyvää tietoa sukua tutkivien henkilöiden kesken. 

Pyydän Jääskeläisten sukuun kuuluvia henkilöitä, joilla on kirjautumistunnukset Geniin, liittymään nyt perustettuun uuteen projektiin! 

Projektisivulla voi käydä myös keskusteluja esim. omaa sukuhaarasi askarruttavista kysymyksistä esim. kadoksissa olevista esi-isistä jne. 

Projektin löytää Genistä esim. seuraavasti valikoiden kautta: Sukututkimus – Projektit – Etsi projekti valikkoon kirjoita "Suku Jääskeläinen"- Klikkaa auki Suku Jääskeläinen projekti – Toiminnot – Liity projektiin.

Projektisivulla on ohjeet, kuinka voit liittää oman profiilisi ja/tai yhteystietosi projektin sivulle oman sukuhaarasi yhteyteen. Toiveena on, että kertoisit myös tästä projektista niille Jääskeläisten sukuun kuuluville ja Genin käyttäjille, jota tämä viesti ei tavoita. 

Projektiin voi myös kutsua henkilöitä Toiminnot -Lisää yhteistyökumppaneita kautta. Tavoitteena on, että projektisivulla on sukuhaaroittain koottuna Geniä käyttävät sukututkijat, jolloin tutkijoiden välinen yhteistyö on paremmin mahdollista. Sivun sisällön kehittämiseen toivotaan myös ideoita.

Tässä Genin osoite: https://www.geni.com/