KOTISIVUJEN UUDISTUSTA

17.03.2024

MITEN KOTISIVUJEN JÄSENSIVUILLE PÄÄSEE?


Aikaisemmin jäsensivut sijaitsivat Google Drivessa ja sinne jäsenet pääsivät jäsentiedotteissa jaettua linkkiä hiirellä klikkaamalla. Nyt tällaista linkkiä ei tarvitse enää käyttää. Google Drivesta on osa tiedostoista siirretty kotisivuille.

Nyt jäsensivuille pääset kotisivujen pääaukeamalta ns. navigointipalkin "Lisää" -otsikkoa painamalla. Kun menet jäsensivuille ensimmäistä kertaa, joudut REKISTERÖITYMÄÄN. Tällä varmistetaan, että olet sukuseuran jäsen (=jäsenmaksu maksettu).

Tässä ohjeita rekisteröitymään:

- klikkaa hiirellä sukuseuran eka sivuilla ns. navigointipalkkiin nimeltä "Lisää"

- samalla avautuu alaotsikko "Jäsensivut"

- klikkaa hiirellä sen vieressä olevaa väkästä

- samalla avautuu lisää otsikoita

- klikkaa "Rekisteröinti" -otsikkoa

- Kirjoita laatikoihin nimesi, käyttämäsi sähköpostiosoitteesi ja sen salasanan. Paina lopuksi "Rekisteröidy" -painiketta.

- saat automaatin lähettämän palautteen sähköpostiisi heti, mutta rekisteröinnin hyväksyy kuitenkin viiveellä sukuseuran edustaja

- kun hän on hyväksynyt rekisteröinnin, saat siitä taas tiedon sähköpostiisi

Kun sinut on rekisteröity jäsensivuille, voit kirjautua sivuille käyttämällä antamaasi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

Kirjautumisesi vie sinut pääsivulle, josta pääset "Lisää" -navigointiotsikkoa painamalla otsikoihin, jossa jäsensivutkin ovat. Nyt pitäisi kaikki otsikot avautua.


Jos rekisteröitymisessä tai kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä ylläpitäjään, Taavi Lappalaiseen: lappalainentaavimail.com