JÄÄSKELÄISTEN SUKUSEURASSA TAPAHTUU

09.11.2021

Jääskeläisten sukuseura on saanut Geni-työryhmäänsä vahvan lisän, Erkki O. Jääskeläisen

Hän on aloittanut sukuseuran hallussa olevien sukututkimusten henkilöiden kirjaamisen Geniin. Erkki tarkistaa samalla tietojen oikeellisuuden, tekee lisäyksiä ja poistoja sekä kirjaa lähteet. Ensimmäisenä on valmistunut Karjalan sukujuuriin kuuluvan, Impilahdella vuonna 1710 syntyneen Pekka (Petter) Jääskeläisen sukuhaara. Suuret kiitokset Erkille!

Impilahden haarasta tarvitaan lisätietoa. Jos tiedät kuuluvasi Impilahden Niinisyrjässä asuneiden veljesten Anders (s. 1790) ja Johan Jääskeläisten (s. 1794) jälkeläisiin tai tiedät heidän vaiheistaan n. vuoden 1815 jälkeen, ota yhteys sukuseuran Geni-työryhmään tai Erkkiin erkki.o.jaaskelainen@gmail.com. Sukuseuraan voit ottaa yhteyttä myös, jos haluat olla mukana siirtämässä sukuselvitysten henkilöitä Geniin. Tehtävään opastetaan.

Jääskeläisten sukuseuran eri sukuhaarojen DNA-testaus edistyy kolmen hengen voimalla. Säkinmäen ja Jaakkiman Jääskeläisistä ollaan saamassa BigY700-testit. Kolmannen testattavan henkilön sukuhaara varmistunee aikanaan testin tulosten myötä. Lämpimät kiitokset kaikille kolmelle testaajalle!

Kaija Kainulainen