TOIVOTAMME SINUT LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI!

Tervetuloa Jääskeläisten sukuseuran nettisivuille. Sukuseura toivoo näiden verkkosivujen palvelevan kaikkia Jääskeläisten suvusta kiinnostuneita henkilöitä.

 

 

HUOM! Liittymiskäyntännön muututtua, on kaikkien jotka haluavat ns. intranettinoikeudet ilmoitettava sivuston ylläpitoon nimensä ja senkin, että haluaa tunnukset! info(at)jaaskelaiset.fi

Verkkosivut toimivat sukuseuran jäsenten ja muiden suvusta kiinnostuneiden yhteydenpitovälineenä. Toivomme näiden sivujen palvelevan myös sukututkimusten tekijöitä. Odotamme sivujen käyttäjiltä palautetta ja valmiita ehdotuksia täydentävästä sisällöstä.

Sukuseuran jäseniltä toivomme kuvamateriaalia jo manalle menneiden sukupolvien edustajista ja suvun uusista jäsenistä sekä yhteisistä tapahtumista.

 

Päivitämme sivujamme edelleen kevään 2018 aikana, pahoittelemme häiriöitä.

Uutiset

Vietämme sukuseuramme 70-vuotisjuhlia Mikkelissä lauantaina 6.10.2018. Kokous- ja juhlapaikkana ovat Sokos hotelli Vaakuna (Porrassalmenkatu 9, Mikkeli) ja Mikkelin Klubi (Maaherrankatu 13, Mikkeli).

Toivomme runsain joukoin Jääskeläisiä mukaan!  Myös perheenjäsenet ja ystävät ovat tervetulleita!

Ilmoittautumiset juhlatoimikunnan vetäjälle Leena Fahmylle, p. 050 4314950 tai sähköpostitse fahmyleena@gmail.com

Juhlatilaisuuden alustava ohjelma Suvussa tapahtuu - linkin alla

Sukuseuran DNA-projekti on alkanut.

Projektia vetää Jouko Salmela (joe.sojourner@gmail.com), jäseninä ahertavat Viljo Manninen (viljomanninen@msn.com) ja Jussi Palmu (jussi.palmu@live.com). Ryhmä tiedottaa toiminnastaan sukuseuran sivustoilla